pridal: litavcovam@gmail.com
06.04.2023 o 14.39 hod.
pridal: grukat@azet.sk
27.03.2023 o 23.46 hod.
pridal: varholikp@gmail.com
18.03.2023 o 14.08 hod.
pridal: zblahova082@gmail.com
15.01.2023 o 21.29 hod.
pridal: NFekiacova@zoznam.sk
20.11.2022 o 09.10 hod.
pridal: bilaanka@centrum.cz
27.10.2022 o 21.33 hod.
Prišiel k nám recept od Andrei Tatarkovej na vynikajúcu čokoládovú tortu, ktorú ste mali možnosť ochutnať 1.12.2013 na Mikulášskej akcii. Prinášame Vám prepis tohto receptu a touto cestou si ju tak môžete upiecť aj doma.
Za recept samozrejme ďakujeme.
Suroviny:
- 2 šľahačky
- 2 horké čokolády sa dajú variť deň vopred
Cesto:
- 8 žĺtka vymiešame s 30g prášk. stéviou (možno nahradiť 100g brezového cukru, t.j. Xylitol)
- 100g kokosového cukru, potom pridáme 150g mletých orechov
- 20g strúhanky
- 30g špaldovej múky
- 1/2 prášku do pečiva
- 2 lyžice vody a nakoniec sneh z 8 bielkov.
Postup:
Dáme do vymastenej a vysypanej tortovej formy. Pečieme na 180°C 15-20 min. Korpus potrieme vyšľahanou čokoládovou šľahačkou.
Dobrú chuť
Celkový počet SJ: 27
(ručne vypočítané zo surovín)
K článku zatiaľ nebol pridaný žiaden komentár. Chceš byť prvý?