
pridal: miriampirtanova@gmail.com
11.02.2021 o 16.45 hod.
pridal: litavcovam@gmail.com
04.02.2021 o 09.08 hod.
pridal: Peter
14.11.2020 o 17.25 hod.
pridal: Peter
16.10.2020 o 07.50 hod.
pridal: Luciapavlikova29111@gmail.com
05.10.2020 o 14.21 hod.
pridal: ivans133@gmail.com
26.09.2020 o 12.49 hod.
Prišiel k nám recept od Andrei Tatarkovej na vynikajúcu čokoládovú tortu, ktorú ste mali možnosť ochutnať 1.12.2013 na Mikulášskej akcii. Prinášame Vám prepis tohto receptu a touto cestou si ju tak môžete upiecť aj doma.
Za recept samozrejme ďakujeme.
Suroviny:
- 2 šľahačky
- 2 horké čokolády sa dajú variť deň vopred
Cesto:
- 8 žĺtka vymiešame s 30g prášk. stéviou (možno nahradiť 100g brezového cukru, t.j. Xylitol)
- 100g kokosového cukru, potom pridáme 150g mletých orechov
- 20g strúhanky
- 30g špaldovej múky
- 1/2 prášku do pečiva
- 2 lyžice vody a nakoniec sneh z 8 bielkov.
Postup:
Dáme do vymastenej a vysypanej tortovej formy. Pečieme na 180°C 15-20 min. Korpus potrieme vyšľahanou čokoládovou šľahačkou.
Dobrú chuť
Celkový počet SJ: 27
(ručne vypočítané zo surovín)
K článku zatiaľ nebol pridaný žiaden komentár. Chceš byť prvý?