logo spisiacik 1 logo spisiacik na facebooku spisiacik na youtube
InfoMail
Ak máte záujem o posielanie správ o činnosti a aktivitách združenia, zadajte do políčka svoju e-mailovú adresu a stlačte Enter
E-mailová adresa:
Kalendár akcií
< November 2020 >
Po Ut St Št Pi So Ne
26 27 28 29 30 31 01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 01 02 03 04 05 06
Vyhľadávanie

Partneri projektu:
 

O stravovaní diabetikov

dia život

Kakaová roláda

Autor: Peter , pridané: 2010-05-15 22:17:27, rubrika: O stravovaní diabetikov, Prečítané: 6x

Suroviny :

1 kocka droždia

3 dcl mlieka

60 dkg hladkej múky

26 tbl Imber sacharínového sladidla - rozdrviť

1 dcl oleja

1 kávová lyžička soli

 

Suroviny do kakaovej časti rolády :

5 tbl Imber sacharínového sladidla

3,5 lyžice kakaa

3,5 lyžice mlieka

 

Postup :

Všetko spolu zmiesime a rozdelíme na polovicu. Do jednej polovice hmoty pridáme 3,5 lyžice kakaa, 3,5 lyžice mlieka a 5 tbl. Imber sacharínového sladidla. Na spodné biele cesto dáme hnedé cesto a zrolujeme ako roládu. Položíme na plech a necháme ho stáť 2 hodiny. Pečieme v nevyhriatej rúre.

Komentáre k príspevku:

K článku zatiaľ nebol pridaný žiaden komentár. Chceš byť prvý?

Pridať komentár:

CAPTCHA KOD

Späť