logo spisiacik 1 logo spisiacik na facebooku spisiacik na youtube
InfoMail
Ak máte záujem o posielanie správ o činnosti a aktivitách združenia, zadajte do políčka svoju e-mailovú adresu a stlačte Enter
E-mailová adresa:
Kalendár akcií
< Apríl 2024 >
Po Ut St Št Pi So Ne
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 01 02 03 04 05
Vyhľadávanie

Partneri projektu:
 

O stravovaní diabetikov

dia život

Pstruh na cibuli

Autor: Peter , pridané: 2010-05-15 22:14:43, rubrika: O stravovaní diabetikov, Prečítané: ?

Suroviny:

 240 g pstruha

60 g cibule

0,5 dl prírodného bieleho vína

20 g oleja

1 lyžička nasekanej pažítky

1 lyžička nasekanej petržlenovej vňate

soľ

peper

 

Postup:

Na oleji speníme na kolieska nakrájanú cibuľu, pridáme pažítku a petržlen. Zalejeme vínom. Na zmes položíme osolené a opeprené porcie pstruha a pečieme v rúre asi 15 minút. Podľa potreby ešte trochu podlejeme vínom. Podávame s varenými zemiakmi.

 

Jedna porcia obsahuje:

KJ=980

Kcal=235

B=23 g

T=14 g

S=4 g

Komentáre k príspevku:

K článku zatiaľ nebol pridaný žiaden komentár. Chceš byť prvý?

Pridať komentár:

CAPTCHA KOD

Späť